Road House is een gewone motorzaak die er is voor de motor en zijn of haar berijder. Wij repareren, onderhouden en doen kleine veranderingen aan motoren. Wij adviseren tevens als het gaat om motorkleding, accessoires, bagage, navigatie en noem maar op als het maar te maken heeft met het motorrijden.

Reparaties doen wij aan bijna alle motoren, vooral de Japanse modellen. Bouwjaar maakt niet uit, hier gaan wij verder waar anderen stoppen.
Motoren die dusdanig verbouwd zijn, en in de categorie “ ratbikes “ vallen, verwaarloosd, totaal slecht verbouwd en smerig matzwart zijn doen wij gewoon niet. Een gewone chopper, custom of straat motor is doen wij natuurlijk wel. De kleur maakt niet uit de staat wel.
Verder doen wij lichtere BMW motoren en ook hier weer bouwjaar maakt niet uit. Oude of nieuwe boxer. Ook voor overige merken staan wij open zoals o.a. Moto Guzzi, en Ducati, alleen geldt voor deze motoren dat wij alleen kleine reparaties, en onderhoud wel kunnen doen, maar grotere niet, dit in verband met het nodig hebben van speciaal gereedschap. Banden, klein onderhoud, kettingsets en wat nog meer (vraag het ons ) het maakt ons niet uit. Met de japanners zijn wij wel het meest op de hoogte, van klassiek tot nieuw. 

Wat wij absoluut niet doen zijn voormalig Oostblok motoren, crossmotoren en echte race motoren voor op de baan. Wat voor opdracht u ons ook wilt geven, kom naar ons toe, en vraag het ons. Nee kennen wij haast niet, maar “misschien” en we zullen het in “overleg proberen” dat is ons motto.
Als uw motor bij ons aanwezig is, en wij constateren een probleem, dan bellen of bespreken we dit eerst met u en dan gaan wij tot actie over. Beter een discussie vooraf dan achteraf. In overleg komen wij er wel uit, en doen wij een offerte vooraf.

Als uw motor in de winter toch stil staat en u zou deze eigenlijk nog even wil laten na kijken of repareren, doe dit dan in de winter, want in het voorjaar en zomer lopen de wachttijden behoorlijk op!!!

 

Road House Motoren Vlaardingen Callenburgstraat 74 A 3134GG Vlaardingen Telefoon 010-4350037 Contact Bewerk Joomla 5.1.2